Brennenstuhl

1 Artikel(en)
1 Artikel(en)

Brennenstuhl

Brennenstuhl  is een international toonaangevend bedrijf op het gebied van elektronica en elektrotechniek. Al meer dan 40 jaar produceert Brennenstuhl Duitse kwaliteitsproducten voor vakman en industrie. Deze firma is één van de belangrijkste wereldproducten van stoomkabels en halspels. Op internationaal niveau staat kwaliteit en veiligheid voorop. Op alle producten van het bedrijf Brennenstuhl kunt u op elk moment vertrouwen. Diverse veiligheidscertificaten van onafhankelijke testinstituten tonen het aan: de naleving van Duitse en internationale normen wordt continu getest en bevestigd.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de fundamenten voor het bedrijfsconcept.

Het hoogwaardige productprogramma van Brennenstuhl:

  • Stekkerdozen assortiment
  • Het kabelhaspel assortiment
  • De lichttechniek
  • Solar – en LED-techniek                                                     

InduWeb biedt u een zeer uitgebreid assortiment van producten ingedeeld in verschillende productgroepen. Wij leveren u alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Op onze website kunt u kiezen uit een assortiment van ruim 25.000 artikelen, uw bestelling wordt binnen 24 uur bezorgd.

Wij bieden u ondersteuning door middel van onze klantenservice. U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail, wij beantwoorden graag uw vragen.