Gedore

Artikelen 1 tot 12 van totaal 135
Artikelen 1 tot 12 van totaal 135

Gedore

 

Een van de bekendste merken op het gebied van (hand) gereedschap is het uit Duitsland afkomstige merk GEDORE. Met kwaliteitskeurmerk ,,Made in Germany’’ staat wereldwijd bekend om veiligheid, innovatie, lange levensduur en betrouwbaarheid. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen gereedschappen van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs/prestatie-verhouding. GEDORE heeft zo’n 18.000 artikelen in zijn assortiment, van hamers, sleutels, tangen en opbergsystemen tot speciaal tools voor de meest specialistische toepassingen. Het merk GEDORE heeft bijna al het denkbare gereedschap in haar assortiment:

 

 

GEDORE gereedschappen vinden hun toepassing in 4 sectoren: industrie, automotive, luchtvaart en duurzame energie.

Bij induWeb adviseren we u graag en leveren u de juiste GEDORE snel.

We bieden u een zeer uitgebreid assortiment van producten ingedeeld in verschillende productgroepen. Wij leveren u alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Op onze website kunt u kiezen uit een assortiment van ruim 25.000 artikelen, uw bestelling wordt binnen 24 uur bezorgd.

Wij bieden u ondersteuning door middel van onze klantenservice. U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail, wij beantwoorden graag uw vragen.