Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 35

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 35

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beitels & centerpunten

Beitels & centerpunten

Beitels en centerpunten online bestellen

In ons assortiment vindt u een groot aantal beitels en centerpunten voor uw volgende klus. Ons gereedschap is van de hoogste kwaliteit en gemaakt van de beste materialen, zodat u uw klussen naar wens kunt uitvoeren. Met een beitel kunt u uw oppervlakte op maat maken, zo is alles perfect in orde. U schaft bij ons beitels aan voor houtbewerking, maar ook voor metaal- en steenbewerking. Voor ieder project het juiste gereedschap, en dat tegen een zeer lage prijs. Zo koopt u bij ons al een beitelset met zes maten vanaf 12,55 euro.

Centerpunten, morgen in huis

Wanneer u bij ons bestelt krijgt u uw gereedschap morgen al in huis. Onze centerpunten, waarmee u eenvoudig kleine putjes kunt maken in uw metalen of kunststoffen werkmateriaal, zijn verkrijgbaar in allerlei maten en vormen. Verstelbare centerpunten zijn ook opgenomen in ons assortiment. Een pendrijver vindt u daarnaast ook in onze webshop.

De doorslag, het gereedschap met een holle punt dat u helpt gaten in platte materialen te slaan, is verkrijgbaar tot en met 6mm dikte. U vindt een doorslagset in onze webshop vanaf slechts 11,95. Vandaag besteld bij Induweb betekent morgen gegarandeerd in huis.

© KlaassenMachines.nl