Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 85

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 85

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bouwgereedschappen

Bouwgereedschappen

Bouwgereedschappen eenvoudig online bestellen

Om uw klus perfect uit te voeren heeft u het juiste gereedschap nodig. Onze bouwgereedschappen helpen u om al uw projecten van begin tot eind succesvol te laten verlopen. In ons assortiment vindt u daarom meerdere soorten bouwgereedschappen, waaronder de tacker, betonboor, dozenboor en de hamerboor. Diamantzaagbladen vindt u ook in ons assortiment. Al het gereedschap is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, zo bent u zeker van een perfect eindresultaat tijdens het klussen.

Vandaag uw gereedschap besteld, morgen in huis

Wij weten hoe belangrijk het is om uw gereedschap zo snel mogelijk in huis te hebben. Bestelt u vandaag uw bouwgereedschap in onze webshop dan krijgt u het morgen al thuisbezorgd. Heeft u advies op maat nodig bij het kiezen van gereedschap, bijvoorbeeld welke maat tacker u nodig heeft of welk merk betonboor u het beste kunt aanschaffen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.

Wij leveren bouwgereedschap van de volgende merken: Diewe, Heller, Loffertstiele, Novus, Peddinghaus, Picard, Prakmat en Promat. Daarnaast hebben wij gereedschap van ons eigen huismerk Induweb, hoogstaand gereedschap tegen een schappelijke prijs.

© KlaassenMachines.nl