Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 92

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 92

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hamers

Hamers

Hamers binnen 24 uur in huis

De hamer is een van de meestgebruikte gereedschappen bij een klus. In ons assortiment vindt u daarom allerlei verschillende soorten hamers, perfect voor ieder soort project. De kwaliteit van een hamer moet goed zijn, daarom bestelt u bij ons uitsluitend gereedschap van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons de volgende hamers aanschaffen: moker, klauwhamer, houten hamer, voorhamer, bankhamer en koperen hamer.
 Wij vinden het belangrijk dat uw gereedschap volledig naar wens is, en geven u daarom graag advies bij het kiezen van de juiste hamer.

Online uw hamer bestellen

De hamers in onze webwinkel zijn op voorraad, en u kunt dus altijd morgen de hamer al in huis hebben. Hebben wij het niet in voorraad, dan zorgen wij dat het toch zo spoedig mogelijk bij u binnenkomt.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke hamers bij welk project thuishoren, daarom heeft InduWeb uitsluitend de beste merken in de webwinkel. Wij leveren gereedschap van onder andere Promat, Halder en Peddinghaus. Op zoek naar goedkoop gereedschap? De hamers van InduWeb, ons huismerk, bieden u hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

© KlaassenMachines.nl