Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-4 van 173

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-4 van 173

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Messen & scharen

Messen & scharen

Messen en scharen tegen scherpe prijzen

Als u op zoek bent naar messen en scharen van hoge kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment biedt u de juiste messen en scharen voor uw volgende klus en project. Messen kunt u gebruiken om uw materialen nauwkeurig te snijden, en zo perfect op maat te maken. Het kabelmes helpt u kabels te snijden, de foliesnijder maakt het op maat snijden van folie gemakkelijker en met een afbreekmes en scalpel snijdt u overige delen weg. Om veilig te snijden leveren wij daarnaast ook veiligheidsmessen.

De juiste scharen voor ieder project

U vindt bij ons onder andere betonscharen, kabelscharen, blikscharen, combischaren en staaldraadkabelscharen. Voor ieder project het juiste gereedschap, zodat u het snel kunt voltooien en door kunt gaan met uw volgende project. Alle messen en scharen die u bij ons besteld worden binnen 24 uur bezorgd in Nederland. Onze lage prijzen en snelle levering maken het voor u gemakkelijk snel uw gewenste gereedschap in huis te hebben.

Wij leveren messen en scharen van onder andere de merken Knipex, Promat, Jokari en van ons kwalitatieve huismerk Induweb - met gereedschap van Induweb heeft u altijd de juiste tools in handen.

© KlaassenMachines.nl