Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-5 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-5 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pijpgereedschappen

Pijpgereedschappen

Pijpgereedschappen van de hoogste kwaliteit

Voor projecten waar u pijpen bij gebruikt heeft u vaak speciaal gereedschap nodig om deze pijpen te vormen, op maat te snijden of te ontbramen. In ons assortiment vindt u uitsluitend het beste gereedschap voor deze klus. Wij leveren verschillende soorten pijpgereedschap om uw project volledig naar wens te kunnen uitvoeren.

Met de pijpsnijder kunt u gemakkelijk uw pijp op de juiste hoogte of lengte snijden, op de millimeter na. Nauwkeurigheid is belangrijk bij het snijden van pijpen.

Om uw pijp te buigen vindt u in onze webshop speciale pijpklemmen. Afperspompen en de persmachine helpen u de dichtheid van de pijp te onderzoeken.

Voor ieder project het beste pijpgereedschap

In onze webshop worden uitsluitend de beste producten en merken aangeboden om uw klus zo goed mogelijk te klaren. Klussen met pijpen worden eenvoudig met ons speciale pijpgereedschap, schaf dus vandaag nog uw pijpsnijder en pijpklem aan, om uw pijpen volledig op maat te kunnen bewerken. Speciaal gereedschap om schroefdraad te snijden vindt u ook in ons assortiment.

Bestelt u vandaag uw pijpgereedschappen dan heeft u deze morgen al in huis.

© KlaassenMachines.nl