Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 67

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 67

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spangereedschappen

Spangereedschappen

Uw spangereedschap online kopen

Voor uw houtbewerking heeft u het beste gereedschap nodig. InduWeb biedt u een groot aanbod aan gereedschap, spangereedschap moet gemaakt zijn van de beste kwaliteit om zo uw houtprojecten snel en effectief tot een succesvol resultaat te brengen. In onze webwinkel zult u daarom uitsluitend producten vinden die van de beste materialen zijn gemaakt, en u helpen u op de juiste wijze uw hout te bewerken.
 Met de bankschroef zet u uw materiaal vast en kunt u het zo goed bewerken. Door hout stevig vast te zetten verhoogt u de veiligheid tijdens uw project.

Bankschroef en lijmklemmen bestellen

U kunt uw hout op meerdere manieren bewerken. Met lijmklemmen zorgt u dat uw hout een stevige vaste verbinding krijgt, u klemt het hout samen en laat de lijm tussen de houten stukken drogen. Zo komt er geen lijm op verkeerde plekken tijdens het klussen, en weet u zeker dat het hout dankzij de lijmklemmen goed samengeperst is.
Al het gereedschap dat u bij InduWeb bestelt wordt binnen 24 uur bij u thuis geleverd. Heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan gratis contact met ons op en wij vertellen u graag welke bankschroef, lijmklemmen of lijmtangen u het beste kunt aanschaffen voor uw project.

© KlaassenMachines.nl