HALDER

HALDER is een Duitse bedrijf die veel waarde hecht aan kwaliteit en klantentevredenheid. De Duitse producent HALDER ontwikkelt en produceert al meer dan 70 jaar hamers voor vele toepassingen. Het complete assortiment hamers is onder te verdelen in: 

Afhankelijk van de toepassing zijn de inzetstukken, het hamerhuis en de steel namelijk uitwisselbaar. Verder zijn de koppen ( inzetstukken ) in verschillende uitvoeringen leverbaar. De hamers zijn onder meer geschikt voor gebruikt in de sectoren bouw, metaalverwerkende industrie, houtbewerking en land- en bosbouw.

Een breed assortiment met de producten van Halder wordt op onze website gepresenteerd.

InduWeb biedt u een zeer uitgebreid assortiment van producten ingedeeld in verschillende productgroepen. Wij leveren u alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Op onze website kunt u kiezen uit een assortiment van ruim 25.000 artikelen, uw bestelling wordt binnen 24 uur bezorgd.

Wij bieden u ondersteuning door middel van onze klantenservice. U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail, wij beantwoorden graag uw vragen.