HELIOS PREISSER

 

HELIOS PREISSER wordt geassocieerd met Duitse kwaliteit. Ze ontwerpen en produceren en distribueren meetinstrumenten welke via een netwerk van geautoriseerde distributeurs worden verkocht. HELIOS PREISSER produceert hoogwaardige meetinstrumenten voor professionele toepassingen. Als fabrikant ,,Made in Germany” van precisie meetinstrumenten zijn ze partners van handelaren met een breed scala van producten. In aanvulling op het standaard productaanbod vervaardigd Helios Preisser speciale gereedschappen, afgestemd op de individuele toepassingen.

Met hun uitgebreide leveringsprogramma van geometrische meetmiddelen leveren ze een complete oplossing voor uw meettechnische problemen.

Maak u keuze uit ons assortiment en bestel direct online.

InduWeb biedt u een zeer uitgebreid assortiment van producten ingedeeld in verschillende productgroepen. Wij leveren u alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Op onze website kunt u kiezen uit een assortiment van ruim 25.000 artikelen, uw bestelling wordt binnen 24 uur bezorgd.

Wij bieden u ondersteuning door middel van onze klantenservice. U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail, wij beantwoorden graag uw vragen.