Leatherman

4 Artikel(en)
4 Artikel(en)

LEATHERMAN

 

De merk LEATHERMAN is opgericht in Amerika en produceert een handig zakgereedschap dat Multitool wordt genoemd. De pionier op het gebied van multifunctioneel gereedschap had de visie om een gereedschapkist in broekzaak formaat te produceren. Thans wordt LEATHERMAN in meer dan 80 landen wereldwijd verkocht. LEATHERMAN staat bekend om het produceren van de meeste nauwkeurig ontworpen Multi – gereedschappen en messen in de wereld. De meeste multitools zijn gebouwd rond een tang, met maximaal 21 extra hulpmiddelen, welke opgeslagen zijn in de handgrepen, waaronder messen, schroevendraaiers, zagen, draadtangen en strippers, elektrische tang, flesopeners en blikopeners. De vele functies zorgen ervoor dat u op iedere situatie bent voorbereid. Ze worden zowel privé, als professioneel gereedschap gebruikt.

  

Maak u keuze uit ons assortiment en bestel direct online.

InduWeb biedt u een zeer uitgebreid assortiment van producten ingedeeld in verschillende productgroepen. Wij leveren u alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Op onze website kunt u kiezen uit een assortiment van ruim 25.000 artikelen, uw bestelling wordt binnen 24 uur bezorgd.

Wij bieden u ondersteuning door middel van onze klantenservice. U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail, wij beantwoorden graag uw vragen.