Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-3 van 25

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-3 van 25

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aftekengereedschappen

Aftekengereedschappen

Aftekengereedschap kopen bij InduWeb

Tijdens het meten van materialen is het raadzaam om bij bepaalde punten af te tekenen, u zet een klein streepje neer zodat u het punt later terug kunt vinden. InduWeb heeft meerdere artikelen in het assortiment waarmee u uw materialen gemakkelijk en duidelijk kunt aftekenen, zodat uw project beter zal verlopen.

Een kraspen is geschikt voor het werken met metalen, u kunt met de pen een kleine kras zetten op het materiaal en zo de meting later terugvinden.

De markeerstift wordt voornamelijk voor kunststoffen materialen gebruikt, maar is ook geschikt voor metaal.

Het kruishout is ideaal geschikt voor hout en ander soortgelijk materiaal, u kunt met dit gereedschap gemakkelijk lijnen trekken op uw materiaal.

Uw aftekengereedschap morgen in huis

InduWeb zal uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis bezorgen, u heeft uw aftekengereedschap dus al morgen in huis. Snelle service en kwalitatieve producten zorgen dat u sneller uw project kunt voltooien.
Weet u niet welk aftekengereedschap de juiste keuze is in uw situatie, of wilt u een vraag stellen over een product in ons assortiment? U kunt contact opnemen met ons via telefoon of e-mail, wij beantwoorden graag uw vragen en kunnen u helpen bij het maken van een keuze in onze webwinkel.

© KlaassenMachines.nl