View as Grid List

6 Items

Set Descending Direction
per page

Hoekmeters

Hoekmeters

Uw hoekmeters online bestellen

Bij InduWeb vindt u een groot aantal hoekmeters, geschikt om de scherpte van uw hoek te meten. Tijdens het bewerken van uw materialen is de hoek vaak belangrijk, door een nauwkeurige meting kunt u zorgen dat alle werkzaamheden goed zullen verlopen.

Wij leveren meerdere gereedschappen die als hoekmeter fungeren, waaronder de gradenboog, hoeksensor en hellingmeter.
 De handmatige gereedschappen bieden u de gebruiksvriendelijkheid om snel een hoek te meten. Behoefte aan een nauwkeurige meting? Dan kunt u kiezen voor de digitale hoekmeters in onze webwinkel.

Hoekmeters van hoge kwaliteit

Onze hoekmeters zijn van het merk Promat, het merk staat bekend als producent van hoog kwalitatief gereedschap voor de amateur- en professionele gebruiker. U schaft bij ons dan ook uitsluitend gereedschap van hoge kwaliteit aan.
Wij bezorgen het gereedschap binnen 24 uur bij u thuis. Deze levertijd onderscheidt ons van onze concurrenten. U heeft uw gereedschap de volgende dag al in huis.

Weet u niet welke hoekmeters u moet aanschaffen voor uw project of klus? Neem dan contact op met InduWeb via telefoon of e-mail, wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren bij het aanschaffen van het juiste gereedschap voor uw klus.

© KlaassenMachines.nl