Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-5 van 9

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-5 van 9

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoogtemeters

Hoogtemeters

Hoogtemeters in verschillende uitvoeringen

In metaalbewerking worden hoogtemeters veel gebruikt bij het bepalen van de hoogte van het materiaal. Op het materiaal kunnen dankzij de hoogtemeter nauwkeurig bepaalde plekken aangegeven worden, zodat deze in de toekomst beter gevonden kunnen worden wanneer het tijd is deze plekken te bewerken.

Onze hoogtemeters zijn inclusief aftekenapparaat, zodat u de lijnen nauwkeurig op uw metalen kunt aanbrengen. Door kleine lijntjes te trekken aan de hand van het aftekenapparaat kunt u zorgen dat u op de juiste plekken bewerkingen zult uitvoeren.

Wij leveren zowel analoge hoogtemeters als digitale hoogtemeters, de digitale meters geven u sneller een nauwkeurig beeld van de hoogte maar hebben een hogere aanschafprijs.

Uw hoogtemeters morgen in huis

Wij bezorgen uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis, u zult uw meter dan ook al snel in huis hebben en door kunnen gaan met het voltooien van uw project. Onze meters zijn geschikt voor zowel amateur- als professionele klussers, dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het gereedschap is het voor meerdere doeleinden geschikt.

Vragen over onze hoogtemeters, bijvoorbeeld of u beter een digitale of analoge hoogtemeter kunt kiezen? U kunt via e-mail en telefoon contact met ons opnemen met vragen over ons gereedschap.

© KlaassenMachines.nl