View as Grid List

Items 1-7 of 11

Set Descending Direction
Page
per page

Meetlatten

Meetlatten

Meetlatten bestellen bij InduWeb

In ons assortiment vindt u verschillende meetlatten, waaronder de liniaal en rij. Tijdens de voortgang van uw project moet u regelmatig de lengte van uw materialen achterhalen. Met behulp van een meetlat wordt deze meting aanzienlijk eenvoudiger.

De liniaal is verkrijgbaar in de materialen aluminium met een lengte van 60 of 100 centimeter en staal met een lengte van 75 tot 500 centimeter. Beide linialen zijn van het merk Promat.

Onze rijen zijn verkrijgbaar met maatverdeling, waarmee u direct kunt zien wat de afstand is tussen twee punten op uw rij.

De meetlatten in onze webwinkel hebben een maatverdeling met millimeters.

Uw meetlatten binnen 24 uur in huis

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis wordt bezorgd, u heeft u meetlat snel in huis en kunt deze snel gebruiken tijdens het klussen.
Naast meetlatten biedt InduWeb een groot assortiment aan andere gereedschappen voor amateur en professionele klussers. Heeft u vragen over meetlatten of een van de andere producten in onze webwinkel? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij voorzien u graag van advies bij het selecteren van de juiste linaal of rij, of een van de andere meetlatten in ons assortiment.

© KlaassenMachines.nl