Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nulpuntzoekers

Nulpuntzoekers

Vind het nulpunt met nulpuntzoekers

Het nulpunt van uw materiaal is een belangrijk punt, u kunt dit eenvoudig meten met een nulpuntzoeker. Met de zoeker kunt u op zoek gaan naar het nulpunt, wanneer u deze achterhaalt heeft kunt u het punt markeren voor later.

In ons assortiment vindt u meerdere soorten nulpuntzoekers, verkrijgbaar van verschillende merken. Zo leveren wij onder andere de kantentaster, waarmee u nauwkeurig het nulpunt van uw materiaal kunt zoeken. U vindt de elektronische kantentaster in onze webwinkel. Met deze nulpuntzoeker vindt u gemakkelijk het middelpunt, zodat u dat punt kunt frezen.

Uw nulpuntzoekers morgen in huis

Met de universele 3D-taster kunt u de meest nauwkeurige metingen krijgen bij het zoeken van het nulpunt op uw materiaal. Gebruik de taster om binnen korte tijd het punt te vinden. In onze webwinkel vindt u daarnaast ook onderdelen voor uw 3D-tasters.

Alle gereedschappen die u bij InduWeb bestelt worden binnen 24 uur bij u thuis bezorgd, zo ook de nulpuntzoekers. Wij helpen u graag uw project zo snel mogelijk te voltooien.

Vragen over onze kantentaster of 3D-tasters? U kunt uw vragen stellen via telefoon of e-mail, wij helpen u graag bij het selecteren van het juiste gereedschap in onze webwinkel.

© KlaassenMachines.nl