Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-5 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-5 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schroefmaten

Schroefmaten

Schroefmaat: voor nauwkeurige metingen

Met onze schroefmaten kunt u uw materialen op de millimeter toe meten. U krijgt met een schroefmaat dan ook altijd de meest nauwkeurige metingen.

InduWeb biedt u een uitgebreide selectie aan schroefmaten waarmee u uw materialen goed kunt meten. Wij leveren zowel de binnenschroefmaat als de buitenschroefmaat, zodat u met beide gereedschappen de juiste afmetingen kunt achterhalen.

De schroefmaten zijn gemakkelijk te verstellen, als u de maat op uw materiaal vastzet kunt u direct de juiste afmeting aflezen.

InduWeb levert ook schroefmaten met een digitale aflezing, zo kunt u eenvoudig en snel aflezen wat de lengte van uw meting is.

Vragen over de schroefmaten?

Heeft u vragen over onze schroefmaten, bijvoorbeeld of u een binnenschroefmaat of buitenschroefmaat moet aanschaffen? Neem dan contact met op ons via telefoon of e-mail, wij beantwoorden graag uw vragen en geven u duidelijkheid over ons assortiment. Wij kunnen ook vragen beantwoorden met betrekking tot het selecteren van het juiste gereedschap voor uw project.

Uw gereedschap wordt door InduWeb binnen 24 uur bij u thuisbezorgd. Zo kunt u snel weer aan de slag met uw project, en uw klus snel voltooien.

© KlaassenMachines.nl