RUKO

 

De firma RUKO uit Duitsland heeft zich ontwikkeld tot een van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van boor- en verzinkgereedschappen. Ze beschouwen zichzelf als specialist op het gebied van gereedschap voor het boren van metaal. RUKO biedt een omvangrijk en uitstekend assortiment. De moderne kwaliteits controle is een garantie voor gelijkblijvende kwaliteits niveau. Met nieuwe technologische meetgereedschappen worden de gegevens van hun producten vast gelegd.

RUKO produceert het volgende gereedschap:

 

RUKO levert boren met cilinderschacht, afgedraaide en conische schacht, in vele verschillende profieluitvoeringen en bouwmaten, in verschillende materiaalsoorten, blank en met coating, zonder en met binnenkoeling.

InduWeb biedt u een zeer uitgebreid assortiment van producten ingedeeld in verschillende productgroepen. Wij leveren u alleen de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Op onze website kunt u kiezen uit een assortiment van ruim 25.000 artikelen, uw bestelling wordt binnen 24 uur bezorgd.

Wij bieden u ondersteuning door middel van onze klantenservice. U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail, wij beantwoorden graag uw vragen.