View as Grid List

Items 1-8 of 10

Set Descending Direction
Page
per page

Schuurbanden

Schuurbanden

Schuurbanden voor meerdere materialen

Promat levert verschillende soorten schuurbanden. In het assortiment van InduWeb vindt u deze banden, geschikt voor het schuren van hout en andere materialen zoals metaal. Met het gereedschap kunt u onder andere lak, oneffenheden en roest verwijderen, om uw materiaal een betere look te geven.

De Promat Vlies schuurband is bijzonder geschikt voor het schuren van metaal, om zo laagjes die hierop gekomen zijn tijdens het bewerken van het metaal te verwijderen.

Met de Promat Schuurband, welke eindeloos is, zware metalen schuren. De band is gemaakt met zirconium. De band is geschikt voor stationaire machines.

Bestel uw schuurband bij InduWeb

InduWeb biedt u het grootste gemak als webwinkel. Wij kunnen u van ondersteuning voorzien bij het selecteren van producten in onze webwinkel, u neemt eenvoudig contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het selecteren van de juiste gereedschappen voor uw project. Wij zijn sinds 1956 een zelfstandig familiebedrijf en kunnen u deskundig advies geven.

Wij leveren de schuurbanden binnen 24 uur bij u thuis of bij uw bedrijfsadres, zo kunt u snel weer door met het voltooien van uw project.

© KlaassenMachines.nl