Meer informatie

Schuurschijven

Artikelen 1 tot 12 van totaal 75
Artikelen 1 tot 12 van totaal 75

Schuurschijven online bestellen

Hout en metaal schuren kunt u snel en efficiënt doen met schuurschijven. In ons assortiment vindt u meerdere soorten schuurschijven voor uw klus, zowel voor metalen als voor houtbewerking. Met de lamellenschijf kunt u metalen bewerken na het lassen, schuren of vormen hiervan, zodat deze weer glad en egaal zijn. Deze schijf wordt geplaatst op een speciaal gereedschap, de haakse slijper. De schuurschijf helpt u hout te bewerken, om zo hoeken te schuren of zijkanten egaal te maken.

Uw schuurschijven binnen 24 uur in huis

InduWeb is aanbieder van de beste gereedschappen voor uw volgende project. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gereedschappen die u bij ons bestelt zullen binnen 24 uur bij u thuisbezorgd worden. Daarnaast helpen wij u graag bij het maken van een keuze in ons assortiment van schuurschijven. Weet u niet welke lamellenschijf of schuurschijf u moet aanschaffen? Neem contact met ons op en wij zoeken graag uit welke schijf aansluit bij uw gereedschap en klus.

In het assortiment van InduWeb vindt u schuurschijven van de merken 3M, Hermus, Klingspor, Pferd, Promat, Rhodius en Tyrolit.