Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 26

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 26

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Staalborstels

Staalborstels

Staalborstels bestelt u bij InduWeb

U kunt staalborstels gebruiken om vuil van uw materialen af te schrapen. In het assortiment van InduWeb vindt u zowel handmatige als automatische staalborstels. De borstels zijn gemaakt met stalen haren, om zo efficiënter te werken.

Met een flessenborstel kunt u langwerpige spullen, gevormd als flessen, gemakkelijk schoonmaken. De komborstel helpt u komvormige spullen schoon te schrapen. Deze producten zijn net als de rondborstel, welke geschikt is voor meerdere handelingen, op een machine te plaatsen om zo alles automatisch te laten draaien.

Staalborstels morgen in huis

U heeft uw staalborstels morgen al in huis, wij bezorgen alle gereedschappen binnen 24 uur. Dankzij onze snelle levering en lage prijzen kunt u snel en goedkoop verder met uw project.
Niet zeker welke staalborstel u moet aanschaffen? Of u beter een automatische staalborstel of handborstel kunt bestellen? InduWeb biedt u via e-mail en telefoon ondersteuning bij het maken van een keuze in onze webwinkel. Wij beantwoorden daarom graag uw vragen.

Wij leveren staalborstels van de merken Osborn, Pferd en Promat. Deze hoogstaande merken produceren uitsluitend gereedschap van hoge kwaliteit en zijn hierom opgenomen in ons assortiment.

© KlaassenMachines.nl