Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boorkoppen & toebehoren

Boorkoppen & toebehoren

Boorkoppen en toebehoren bestellen

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal gereedschappen en accessoires. U kunt bij ons een nieuwe boorkop bestellen voor uw boormachine. Wij hebben koppen van meerdere merken, dus u kunt voor veel verschillende boormachines uw nieuwe kop vinden in onze webwinkel. Let goed op dat u de juiste afmetingen besteld voor uw boormachine, u kunt dit selecteren op de productpagina.
 Wij verkopen onder andere de snelspanboorkop en tandkransboorhouder. U kunt de verloophuls voor uw boormachine in ons assortiment vinden.

Uw boorkop morgen in huis

De bestelling bij InduWeb wordt binnen 24 uur bij u thuis bezorgd. U kunt uw bestelling ook op uw bedrijfadres laten afleveren. U kunt snel weer aan de slag met het bewerken van uw materialen met de boormachine.

Weet u niet welke boorkop u voor uw boor moet aanschaffen, welke afmetingen u moet hebben of heeft u vragen over andere producten in het assortiment van InduWeb? U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken met uw vragen, wij kunnen u advies geven bij het selecteren van de juiste gereedschappen in onze webwinkel.

© KlaassenMachines.nl