Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Centers

Centers

Centers voor uw boormachine

Gaten boren in uw materiaal gaat beter wanneer u het lichtelijk voor boort met een center. De nauwkeurigheid van een center is veel groter, hierdoor is het boren van gaten met de machine gemakkelijker en bent u ook nauwkeuriger. De punt van de center drukt het hout in, exact op het punt waar u het gemarkeerd heeft.

Wij verkopen het meedraaiend center, pijpcenter en vlak center. U vindt voor alle projecten het juiste gereedschap bij InduWeb.

Op deze pagina vindt u centers van de merken Promat en Röhm, deze staan in de markt bekend om hun goede kwaliteit gereedschappen.

Het juiste center op uw boormachine

Uw gaten kunt u vooraf verdiepen met het center. U moet het juiste center aanschaffen voor uw boormachine. Selecteer op de productpagina de juiste maat zodat het gereedschap op uw boormachine past.

Wij zullen uw gereedschap binnen 24 uur thuis bezorgen, wij kunnen het ook afleveren op uw bedrijfsadres. InduWeb helpt u snel aan het juiste gereedschap, zo kunt u uw productie weer snel voorzetten en heeft u altijd producten op voorraad.

© KlaassenMachines.nl