Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houders draaien

Houders draaien

Gereedschaphouders tvb draaien van InduWeb

Uw gereedschap moet in orde zijn om uw doel te kunnen bereiken, het maken van een mooi product. U wilt dat het gereedschap gemakkelijk te pakken is. Tijdens sommige klussen kan dit erg lastig zijn, op een draaibank bijvoorbeeld. Bij InduWeb kunt u verscheidene hulpmiddelen aanschaffen voor de draaibank. De gereedschaphouders voor de bank zijn stevige hulpmiddelen om uw gereedschap binnen handbereik te hebben tijdens het bewerken van uw materiaal.

Wij leveren zowel radiale en axiale houders voor uw gereedschap. De houder kan op de door u gewenste kant van de bank bevestigd worden. U kunt dan uw gereedschap hierin plaatsen.

Onderlegplaten bestellen

U vindt in onze webwinkel speciale onderlegplaten voor uw onderlegringen, van het merk Promat. Onze gereedschaphouders zijn ook van Promat.

Onze gereedschappen zijn gericht op de professionele gebruiker, maar zijn vaak ook geschikt voor amateurklussers. Het werken met een draaibank kan voor beginnende klussers een goede start zijn om met gereedschappen te werken.

U kunt de afmetingen van uw gereedschaphouder en onderlegplaten selecteren op de productpagina, klik op uw gewenste product om door te gaan naar de pagina.

© KlaassenMachines.nl