Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 31

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 31

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houders frezen

Houders frezen

Gereedschaphouders tvb frezen bestellen

Om uw frezen goed op uw freesbank te kunnen bevestigen moet u deze met de juiste gereedschaphouder vastmaken. De spanschroef zorgt voor een stevige bevestiging van het frees aan de bank en voorkomt dat deze losschiet. U kunt zonder risico uw freesbank gebruiken en uw materialen bewerken. Onze gereedschaphouders zijn van de hoogste kwaliteit, en komen van de merken AMF, Promat en Rohm.

U kunt op de productpagina selecteren welk spanbereik u wilt. Klik op het gewenste product om door te gaan naar de productpagina.

Morgen uw gereedschaphouder in huis

Wij verwerken uw bestelling zo spoedig mogelijk en zullen uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis bezorgen. U kunt morgen al uw spanschroef aanbrengen op uw freesbank. Ander gereedschap uit ons assortiment wordt ook binnen 24 uur bij u thuis bezorgd.

Heeft u vragen over onze gereedschaphouders voor frezen? U kunt ons via telefoon en e-mail bereiken met uw vragen, wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij kunnen u voorzien van advies bij het maken van een selectie in onze webwinkel.

© KlaassenMachines.nl