Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-7 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Magneten

Magneten

Magneten om uw materiaal te bevestigen

U kunt uw materiaal op meerdere manieren met de hand vervoeren, vastzetten en monteren. Zware materialen met een grote oppervlakte maar een kleine dikte, zoals glas, kunnen het beste vervoerd worden met een magneet met handvat.
 Op deze pagina vindt u meerdere soorten magneten om materialen mee te vervoeren of te monteren. Wij verkopen de permanente magneet, deze blijft altijd magnetisch en zal deze magnetische waarde niet verliezen.

Welke magneet heeft u nodig?

U vindt bij ons onder andere de potmagneet, hierbij wordt alle magnetische kracht gericht op één deel van het oppervlakte. De hoefijzermagneet is de bekende magneet die vaak als afbeelding staat vermeld. Hierbij is alle magnetische kracht gericht op de polen van de magneet. Wij verkopen ook de schijfmagneet. Schijfmagneten kunnen gebruikt worden als hulpmiddel om uw materialen te monteren.

Nog niet zeker welke magneet u nodig hebt voor de productie van uw goederen of tijdens uw project? U kunt InduWeb altijd via telefoon of e-mail bereiken met uw vragen. Wij geven u graag deskundig advies bij het selecteren van de juiste magneet of ander gereedschap in onze webwinkel.

© KlaassenMachines.nl