Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 374

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 374

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Draadsnijden

Draadsnijden

Het juiste gereedschap voor draadsnijden

Als u wilt draadsnijden dan moet u daar het juiste gereedschap voor hebben. InduWeb biedt u een uitgebreide selectie aan gereedschappen om uw draden te snijden. Wij leveren handmatig en automatisch gereedschap, geschikt voor zowel amateur- als professionele klussers.

Handtappen, gereedschap dat u met de hand gebruikt, helpen u uw materialen te verspanen. U kunt deze los of als set bestellen, de set is geschikt bij het voor-, midden- en nasnijden van uw materialen. Wij leveren daarnaast ook tapeinduithalers en tapkrukken.

Andere gereedschappen voor draadsnijden

Met het wringijzer kunt u draadtappen en ruimijzers opnemen.
Naast de handtap leveren wij ook machinetap. Dit zijn tappen geschikt voor de boormachine, zodat u het zelf niet handmatig hoeft te doen.

Met onze geslepen snijplaat kunt u uw schroefdraad snijden.

Schroefdraad repareren doet u met het gereedschap van InduWeb, u vindt hier alle juiste gereedschappen om uw klus te klaren. Vragen over onze producten? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord, wij kunnen u ook helpen bij het maken van een keuze. Bij InduWeb kunt u altijd het gereedschap vinden om uw project succesvol te voltooien.

Wij bezorgen uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis.

© KlaassenMachines.nl