Meer informatie

Kernboren

Artikelen 1 tot 12 van totaal 18
Artikelen 1 tot 12 van totaal 18

Kernboren bestellen bij InduWeb

U vindt in ons assortiment meerdere kernboren die u kunnen helpen bij uw project of klus. De boren zijn geschikt voor op de kernboormachines, waar u de boren op kunt bevestigen. Let bij het bestellen wel altijd op dat u de juiste maat aanschaft, zodat u zeker bent dat de boor ook op uw boormachine zal passen.

De kernboren die u in onze webshop vindt zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten. Of u nu op zoek bent naar een kernboor van 25mm, 50mm of kleiner en groter dan deze afmetingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw kernboren morgen in huis

Wanneer u uw kernboor bij InduWeb bestelt zult u deze binnen 24 uur bij u thuisbezorgd krijgen. Wij doen er alles aan om u zo tevreden mogelijk te stellen tijdens uw aankoop op InduWeb. Als u vragen heeft over de kernboren of een ander product uit ons assortiment dan kunt u via e-mail of telefoon contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies bij het selecteren van de juiste kernboor of het uitzoeken van het beste gereedschap voor uw volgende project of klus.