Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruimers

Ruimers

Ruimers om uw gaten glad te maken

InduWeb biedt u een brede selectie aan ruimers, gereedschap om uw gaten glad en zuiver te maken. Zo maakt u het gat groter.

Het boren van gaten is niet altijd effen. U kunt het gat gladder maken door met een ruimer te boren in het gat. Het gat zal hierdoor ook breder worden, het zal de maat aanhouden van het gereedschap. De gaten zullen dus perfect naar uw wens gevormd worden.

In ons assortiment vindt u meerdere soorten ruimers, waaronder de verstelbare ruimer. Deze kunt u zelf op maat verstellen. Als u handmatig een gat wilt zuiveren dan kunt u kiezen voor een handruimer. De machineruimer kunt u plaatsen op een boormachine.

Uw ruimer binnen 24 uur in huis

Als u uw ruimers besteld bij InduWeb dan zult u deze binnen 24 uur in huis hebben. Onze snelle levering stelt u in staat snel door te gaan met uw project.

Vragen over onze ruimers, bijvoorbeeld welke maat u moet hebben? U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail, wij beantwoord uw vragen graag. Wij kunnen u voorzien van advies bij het maken van een selectie in onze webwinkel, onze jarenlange ervaring heeft ons de juiste deskundigheid gegeven.

© KlaassenMachines.nl