Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 10

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 10

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zagen

Zagen

Zagen bestelt u bij InduWeb

InduWeb is een grote aanbieder van gereedschappen voor doe-het-zelf- en industrieel gebruik. In ons assortiment vindt u een groot aantal zagen van hoge kwaliteit, geschikt voor houtbewerking en de bewerking van andere materialen.

U bestelt bij InduWeb onder andere bladen voor de cirkelzaag, verkrijgbaar met een verschillend aantal tanden, verschillende breedtes en variërende tandvormen. Voor ieder project kunt u de juiste zaagbladen vinden. Onze cirkelzaagbladen zijn verkrijgbaar voor een concurrerende prijs.

Lintzaagbladen, voor de lintzaag, vindt u ook in ons assortiment. Wij bieden meerdere afmetingen aan, geschikt voor verschillende uitvoeringen van de lintzaag.

De zaagbladen die wij leveren zijn van de merken InduCut en Promat, hoogstaande merken die uitsluitend gereedschappen van hoge kwaliteit leveren.

Uw zaagbladen binnen 24 uur in huis

Alle gereedschappen die u bij InduWeb bestelt zullen binnen 24 uur bezorgd worden op het door u opgegeven adres. U kunt in onze webwinkel een groot aantal andere gereedschappen vinden, ons assortiment bestaat uit ruim 25.000 producten.

Vragen over een van onze producten, zoals de bladen voor de cirkelzaag, lintzaag of beugelzaag? U kunt ons via de telefoon of e-mail bereiken, wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over ons assortiment en gereedschap.

© KlaassenMachines.nl